Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Mondzorg Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar een goede tandarts in Krimpen aan den IJssel? Bent u dan wel op zoek naar een tandarts die echt de tijd voor u neemt en die aandacht heeft voor uw problemen en eventuele angsten? Dan is Mondzorg de Terp de praktijk voor u. Bij ons vindt u ervaren, professionele tandartsen die graag met u aan de slag gaan. Wij vinden dat elke van onze patiënten het verdient om zo goed mogelijk behandeld te worden. Vandaar ook dat we u aanraden om eens contact met ons op te nemen voor een kennismaking en een intake controle. U kunt dan zien hoe wij te werk gaan en wat wij als ervaren professionals op het gebied van mondzorg voor Krimpen aan den IJssel allemaal voor u kunnen betekenen.

Op zoek naar mondverzorging in Krimpen aan den IJssel?

U bent iemand die de beste verzorging wil voor het gebit? Dan gaan we graag met u aan de slag. Bij onze reguliere controle bekijken we in welke staat uw gebit zich bevindt, of hier iets aan gedaan moet worden of dat we u nog advies kunnen geven over de verzorging. Bent u iemand die een bezoek aan de tandarts altijd met angst en beven tegemoet ziet? Bent u daarom misschien al een hele tijd niet meer bij de tandarts langs geweest? Dan raden we u aan om toch vooral ook bij ons langs te komen. Wij werken namelijk als angsttandarts en hebben hiermee al vele patiënten geholpen. Onze mondzorg voor Krimpen aan den IJssel is dan ook zeer compleet te noemen!

Meer weten over mondzorg in Krimpen aan den IJssel?

Bij Mondzorg de Terp vindt u alle mondzorg die u maar kunt wensen. We hebben bijvoorbeeld ook de kennis en ervaring om als kindertandarts op te treden. Bij kinderen moet een tandarts nu eenmaal anders te werk gaan dan bij een volwassen patiënt. Dat gaat een stuk verder dan alleen maar een cadeautje geven als de behandeling klaar is. We zitten altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bent ook van harte welkom voor een intake gesprek. U komt dan meer te weten over onze mondverzorging in Krimpen aan den IJssel.