Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Bleken

Wij hebben goed nieuws voor u. Wij beschikken in onze praktijk over een apparaat, genaamd Aqua Care. Dit is een speciale hoge druk reiniger voor uw tanden. Dit is geheel pijnloos en verwijderd alle hardnekkige aanslag. Onze advies voor het bleken is gebruik maken van dit wonderbaarlijke apparaat. Aarzel niet en neem met ons contact op en u zult het resultaat geweldig vinden. 


Indien u toch wilt bleken, is dit ook mogelijk. Wij raden u af om gebruik te maken van bleeksalons. Bleken moet veilig gebeuren en dit kan alleen de tandarts/ mondhygiëniste realiseren. 


Verkleuringen kunnen ontstaan als gevolg van aanslag door o.a. thee, koffie, rode wijn en roken. Deze aanslag kan door de mondhygiënist makkelijk worden verwijderd tijdens een gebitsreiniging. Hierna zal uw gebit weer fris en schoon aanvoelen en soms een tint lichter.

Wanneer het glazuur van uw gebit verkleurd is, is het in sommige gevallen mogelijk om het te bleken. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende manieren om het gebit te bleken. 
Bij Mondzorg de Terp hebben we ervoor gekozen om niet te bleken met UV-lamp, maar met bleekbitjes. Voordeel hiervan is dat u thuis kunt bleken. 
 

Voor meer informatie kunt u via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord. 

📧 info@mondzorgdeterp.nl
📞 : 010-2126954