Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Angsttandarts Capelle aan den IJssel

 

Heeft u angst voor de tandarts en belemmert dit de verzorging van uw gebit. Heeft u pijn in uw mond maar durft u het niet aan naar de tandarts te gaan om deze pijn te laten verhelpen? Dan is het verstandig een angsttandarts in Capelle aan den IJssel te bezoeken. Bij ons vindt u de hulp die u nodig heeft om van uw pijn en angst af te komen. Wij geven u een zorgvuldige behandeling, waarbij we u stap voor stap inlichten over wat we gaan doen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte handelingen van de tandarts en nemen we de angst voor het tandartsbezoek bij uw weg.

Angst tandarts Capelle aan den IJssel

Bij een angsttandarts hoeft u er niet bang voor te zijn dat u niet weet wat er gaat gebeuren. Bij Mondzorg de Terp werken ervaren tandartsen die ook heel goed weten hoe ze om moeten gaan met patiënten die angst hebben voor de tandarts. Wij gaan met grote zorg en rust met u aan de slag, om er zo voor te zorgen dat al uw ongemakken verholpen worden. U hoeft zich daarbij ook niet te schamen voor de staat van uw gebit. We begrijpen dat angst voor de tandarts een serieus probleem is en wij willen dan ook niks anders dan u hier zo goed mogelijk bij helpen.

Meer weten over onze angsttandarts in Capelle aan den IJssel?

Het is tegenwoordig niet eenvoudig om een plekje bij een goede tandarts te vinden. Het aantal tandartsen neemt af en het is daarom niet makkelijk om een praktijk te vinden waar u nog echt met zorg en rust wordt behandeld. Zoekt u echter een angst tandarts in Capelle aan den IJssel, dan hoeft u alleen maar even contact op te nemen met Mondzorg de Terp. Bij ons vindt u die rust namelijk wel. Meer weten? Neemt u dan gewoon een keer contact met ons op voor een intake gesprek.