Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Tandarts Rotterdam

Bent u op zoek naar een tandarts voor Rotterdam? Dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Mondzorg de Terp. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, waar vandaan we patiënte vanuit de hele regio behandelen. Het is niet moeilijk om een tandarts in Rotterdam te vinden, maar heeft u dan ook een tandarts te pakken waar u een goed gevoel bij krijgt? Een tandarts die de tijd neemt voor u en die er rekening mee houdt als u bijvoorbeeld angst heeft voor de behandelingen? Bij Mondzorg de Terp vindt u mensen die graag voor u aan de slag gaan. Wij weten als geen ander hoe een behandeling met zorg uitgevoerd moet worden.

De tandartspraktijk voor Rotterdam en omstreken

Tandartsen zijn er in de regio Rotterdam genoeg te vinden, maar het is niet altijd even makkelijk om ook daadwerkelijk een tandarts te vinden die nog ruimte heeft voor nieuwe patiënten. Of een tandarts die ook uitgebreid de tijd voor u wil nemen. Een tandarts die weet hoe er met jonge patiëntjes omgegaan moet worden. Bij Mondzorg de Terp vindt u deze zorg wel. Wij hebben mensen in dienst die op alle mogelijke gebieden ervaring hebben en die ook graag zorgen dat u zich altijd op uw gemak voelt in onze tandartsstoelen. 

Meer weten over onze tandartspraktijk voor Rotterdam?

Wilt u een keer langskomen bij onze tandarts voor Rotterdam, voor een intake gesprek waarbij u kennis maakt met onze ervaren, klantvriendelijke mensen? Of u nu een gewone controle wilt hebben, een afspraak wilt maken met onze angsttandarts of kindertandarts, bij ons bent u voor een tandarts in Rotterdam aan het juiste adres. Ook op het gebied van een mondhygiëne behandeling helpen wij u graag verder. Neem gewoon contact met ons op om een afspraak te maken, of om meer te weten te komen over onze praktijk.