Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Kindertandarts Capelle aan den IJssel

 

Bent u op zoek naar een tandarts voor uw kind? We raden u dan aan om hiervoor een kindertandarts te contacteren. Een kindertandarts weet namelijk als geen ander hoe er bij de behandeling van het gebit met kinderen om moet worden gegaan. Als kinderen bij een eerste tandartsbezoek een minder positieve ervaring hebben, dan kan dit grote negatieve gevolgen hebben voor het tandartsbezoek in de toekomst. U wilt toch ook voorkomen dat uw kind bang wordt voor de tandarts? Bij Mondzorg de Terp hebben wij de kennis en ervaring in huis om kinderen zo goed mogelijk te helpen als ze naar de tandarts gaan. Wij zorgen ervoor dat ze worden behandeld met grote rust en dat er duidelijk wordt uitgelegd wat de tandarts allemaal voor handelingen bij ze verricht.

Een kindertandarts in Capelle aan den IJssel

Mondzorg de Terp is de meest ervaren kindertandarts die Capelle aan den IJssel rijk is. Wij weten als geen ander hoe kinderen behandeld moeten worden en hoe wij hun zorgen bij ze weg moeten nemen. We hebben door de jaren heen wel gemerkt dat de angst van kinderen voor de tandarts afneemt als je ze goed uitlegt hoe alles werkt en wat er gedaan moet worden. Kinderen worden niet minder bang voor de tandarts als ze alleen maar na afloop van de behandeling een cadeautje krijgen.  Kinderen vinden het juist prettig om bij een behandeling niet voor onaangename verrassingen te komen te staan.

Tandarts voor kinderen in Capelle aan den IJssel

Mondzorg de Terp is de kindertandarts voor Capelle aan den IJssel. Wij hebben de ervaren mensen in huis die uw kind de best mogelijke mondbehandeling geven. U wilt toch graag dat wij ervoor zorgen dat uw kind niet met angst naar de tandarts gaat? Als kindertandarts in Capelle aan den IJssel weten we als geen ander dat kinderen anders behandeld moeten worden dan volwassen patiënten. Neem daarom vandaag nog contact op met onze tandarts voor kinderen in Capelle aan den IJssel voor een afspraak.