Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Wie zijn wij?

In 2016 zijn wij in eerste instantie begonnen als mondhygiëniste praktijk. Wij hebben snel het vertrouwen gewonnen van onze patiënten en zijn we verder gegaan als tandartspraktijk. Wij zijn een kleinschalige tandartspraktijk en hebben vaste behandelaars. Dit is niet meer vanzelfsprekend.  U treft steeds dezelfde personen en aanspreekpunten. 

Esen Hepdenizli 

Big nummer: 39923286902

Tandarts 

Ik ben Esen, geboren en getogen in Rotterdam. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Sinds mijn afstuderen heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Ik houd me nu vooral bezig met algemene tandheelkunde. Echter heb ik veel affiniteit met kindertandheelkunde en behandelen van angstige patiënten. Ik beoefen mijn vak met heel veel plezier. 

Forough Haidary

Mondhygiënist

Ik ben Forough. Ik ben in 2014 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Utrecht. Sinds mijn afstuderen werk ik met plezier met kinderen, volwassenen en ouderen. Ik heb affiniteit met behandelen van angstige patiënten. Indien u angstig bent, vind ik  samen met u een manier om de behandeling ontspannen te laten verlopen. Wij hebben een diverse patiënten bestand en ik kan altijd een goed gesprek houden met patiënten. 

Yasar Gül

Tandartsassistente 

Mijn naam is Yasar, woonachtig in Rotterdam. Na het afronden van de opleiding tandartsassistente in Utrecht heb ik er voor gekozen meteen te gaan werken. Ik heb mijn passie gevonden in dit vak en een goede mondgezondheid staat daarom ook voorop.

Ik ben sinds oktober 2014 werkzaam als tandartsassistente. Ik ga met veel plezier naar mijn werk omdat we een erg leuk team hebben. Ik heb oog op details tijdens de behandelingen en zorg ervoor dat de patiënten zich zo prettig mogelijk voelen. Met mijn collega’s samen zorgen we er voor dat al onze patiënten met een glimlach weer naar buiten lopen

Aliye Odabasi

Mondhygiënist


Najim Haidary

Balie assistent


Stagiaires

U zult regelmatig stagiaires aan treffen bij ons op de praktijk. Wij zijn een erkend leerbedrijf. 

Wij hebben studenten van de opleiding tandartsassistente, mondzorgkunde en tandheelkunde.