Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Esen Hepdenizli

Esen Hepdenizli

Tandarts

Ik ben Esen, geboren en getogen in Rotterdam. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Sinds mijn afstuderen werk ik met heel veel plezier bij Mondzorg de Terp en in een kleinere praktijk te Rotterdam. Ik houd me nu vooral bezig met algemene tandheelkunde. Echter heb ik wel affiniteit met kindertandheelkunde en behandelen van angstige patienten. Ik beoefen mijn vak met heel veel plezier.

Forough Haidary

Forough Haidary

Mondhygiënist

Ik ben Forough. In 2014 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. In de praktijk werk ik met kinderen, volwassenen, ouderen en patiënten met een beperking. Als iemand angstig is zorg ik samen met de patiënt een manier te vinden om de behandeling ontspannen te laten verlopen. Die diversiteit in de mensen spreekt mij aan. Ik luister graag naar mijn patiënten en zorg er voor hun wensen te vervullen en de conditie van het tandvlees en het gebit optimaal te houden.

Yasar Gül

Yasar Gül

Tandartsassistente

Mijn naam is Yasar, woonachtig in Rotterdam. Na het afronden van de opleiding tandartsassistente in Utrecht heb ik er voor gekozen meteen te gaan werken. Ik heb mijn passie gevonden in dit vak en een goede mondgezondheid staat daarom ook voorop. Ik ben sinds oktober 2014 werkzaam als tandartsassistente. Ik ga met veel plezier naar mijn werk omdat we een erg leuk team hebben. Ik heb oog op details tijdens de behandelingen en draag zorg voor dat de patiënten zich zo prettig mogelijk voelen. Met mijn collega’s samen zorgen wij ervoor dat al onze patiënten met een glimlach weer naar buiten lopen.