Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Weekend Tandarts Capelle aan den IJssel

Dat zult u nou altijd zien. Is het weekend, zijn alle tandartsen dicht en heeft u opeens enorme pijn in uw mond. Er is een tand afgebroken, of een vulling losgeschoten… Wat het probleem ook is, u wilt niet hele hele weekend met de pijn blijven lopen. Bij Mondzorg de Terp zijn we beschikbaar als weekend tandarts voor Capelle aan den IJssel. Heeft u een geval waarbij er echt niet gewacht kan worden op behandeling? Dan raden we u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. Wij doen dan onze uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen, zodat u niet langer met de pijn rond hoeft te blijven lopen.

Een weekend tandarts in Capelle aan den IJssel

De mensen van Mondzorg de Terp willen u graag zo goed mogelijk helpen als u last heeft van uw gebit. We kunnen ingezet worden als weekend tandarts in Capelle aan den IJssel, maar u zit bij ons ook goed als u op zoek bent naar een nieuwe reguliere tandarts. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Bij ons krijgt u de zorg die u verdient. Er zijn tandartsen die aan hun max zitten qua aantal patiënten en die daarom niet de zorg kunnen bieden die u zou verwachten. Bij ons hoeft u hier niet bang voor te zijn. Of u nu op zoek bent naar een gewone tandarts, een angsttandarts of een kindertandarts, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

De weekend tandarts voor Capelle aan den IJssel

Als weekend tandarts in Capelle aan den IJssel hebben we al heel wat patiënten kunnen helpen. Mensen die anders het hele weekend met de ergste pijn rond hadden moeten lopen. Elders op onze website vindt u ons telefoonnummer, zodat u weet waar u moet zijn als u in het weekend last heeft van ondraaglijke pijn in uw mond. Wij staan bij Mondzorg de Terp altijd voor u klaar.