Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Tandarts Krimpen aan den IJsselMondzorg de Terp is een ervaren en bevlogen tandarts in Krimpen aan den IJssel. Bij ons kunnen jong en oud terecht voor een controle, diverse behandelingen en een kunstgebit. Behandelingen die wij onder andere uitvoeren zijn het plaatsen van facings, een gebitsreiniging, een tandvleesreiniging, prothetische behandelingen en reconstructieve behandelingen. Wij hebben hierbij kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij stellen jou op je gemak en zorgen er voor dat de behandeling zo soepel mogelijk verloopt. Kleine kinderen, mensen met een beperking of mensen met angst voor de tandarts zullen wij zo veel mogelijk op hun gemak stellen.

Bezoek de tandarts in Krimpen aan den IJssel

Regelmatig een bezoek aan de tandarts in Krimpen aan den IJssel plannen is belangrijk. Het is namelijk verstandig om gebitsproblemen te voorkomen of zo snel mogelijk te genezen. Een gezond gebit draagt bij aan je algemene gezondheid. Daarnaast geeft een stralende lach zelfvertrouwen. Hoewel veel mensen niet dol zijn op tandartsbezoekjes, beloven wij dat ons enthousiaste team van de afspraak een gezellig moment maakt. Wij staan klaar voor een praatje en geven je graag praktische adviezen over de verzorging van je gebit en de tandjes van je kinderen.

Contacteer onze tandartspraktijk Krimpen aan den IJssel

Wil je meer informatie over ons of onze behandelingen? Neem dan contact met onze tandartsenpraktijk Krimpen aan den IJssel op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon of het online contactformulier. Via de website kun je je tevens direct inschrijven bij onze tandartspraktijk. Bij acute pijn kun je ons (ook als de tandartsenpraktijk gesloten is) telefonisch bereiken. Wij helpen jou altijd uit de brand, ook als je geen patiënt bij ons bent. Kijk voor meer informatie rustig rond op de website. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Mondzorg de Terp.