Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Mondzorg Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een tandarts in Capelle aan den IJssel? Een professionele tandarts die vriendelijk met u aan de slag gaat en altijd de tijd voor u neemt? Het aantal tandartsen in Nederland neemt af, terwijl het aantal patiënten groter wordt. Hierdoor kunt u soms bij uw tandarts het idee krijgen dat u niet de zorg krijgt die u verdient. Bij Mondzorg de Terp hoeft u hier niet bang voor te zijn. Bij ons bedrijf werken namelijk mensen die graag rustig met u aan de slag gaan. Wij kunnen u bekijken voor een reguliere controle, maar zijn ook beschikbaar als angsttandarts of kindertandarts. Ook voor een mondhygiëne behandeling bent u bij onze professionals aan het juiste adres.

Op zoek naar mondzorg in Capelle aan den IJssel?

Als u op zoek bent naar de beste mondzorg van Capelle aan den IJssel, dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Mondzorg de Terp. In onze moderne, complete praktijk vindt u mensen die graag de tijd voor u nemen. Wij kunnen alle behandelingen op het gebied van mondverzorging in Capelle aan den IJssel voor u uitvoeren. Zodoende hoeft u er niet bang voor te zijn dat u niet de zorg krijgt die u verdient. Komt u gerust een keer langs bij ons voor een intake gesprek, zodat we samen kunnen bekijken hoe wij u verder kunnen helpen. Bang voor de tandarts? Ook dat is geen probleem bij ons, we hebben alle vaardigheden en kennis die een angsttandarts in huis moet hebben.

Meer weten over mondzorg in Capelle aan den IJssel?

Als u meer te weten wilt komen over onze praktijk, onze mensen en de diensten die wij voor u uit kunnen voeren, dan raden we u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u alle informatie die nodig is om contact met ons op te nemen voor een eerste afspraak. Vindt u het behoud van uw gebit ook heel belangrijk? Dan vindt u bij Mondzorg de Terp de mensen die u helpen om uw mond en gebit altijd in een perfecte staat te houden.