Tandarts & Mondhygiëniste

Stralende lach geeft zelfvertrouwen

Tandarts Capelle aan den IJssel

 

U bent op zoek naar tandarts in Capelle aan den IJssel? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Mondzorg de Terp. In onze praktijk vindt u ervaren mensen die graag met uw gebit aan de slag gaan. Wij weten hoe we met patiënten om moeten gaan, of u nu geen angst heeft voor de tandarts of wel. Onze mensen zitten voor u klaar, ook als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een mondhygiëne behandeling of een kindertandarts die weet hoe er met jonge patiëntjes omgegaan moet worden. Meer weten over de mogelijkheden die wij u als tandarts in Capelle aan den IJssel allemaal kunnen bieden? Neem dan gewoon een keer contact met ons op met al uw vragen. Of maak een afspraak voor een intake gesprek met een van onze tandartsen!

De tandarts voor Capelle aan den IJssel en omstreken

Het is niet altijd even makkelijk om een tandarts te vinden die perfect bij u past. U wilt nu eenmaal behandeld worden door een tandarts die echt de tijd voor u neemt. Een tandarts die snapt dat u misschien een beetje tegen de behandeling opziet en die u graag helpt uw gebit in perfecte staat te houden. Wij bekijken of uw tandvlees helemaal in orde is en zorgen ervoor dat de gezondheid van uw tandvlees in orde blijft of weer in orde komt. Daarnaast bekijken we of uw gebit vrij is van gaatjes en andere oneffenheden. Mocht er een probleem zijn, dan zorgen we er natuurlijk voor dat u hier zo snel mogelijk vanaf wordt geholpen.

Een tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel

Als tandarts voor Capelle aan den IJssel behandelen we patiënten uit de hele regio. We hebben een goede naam, die we verdiend hebben door altijd goed voor onze patiënten te zorgen. We maken duidelijke afspraken met u en zorgen er zo voor dat u goed en grondig wordt geholpen. Onze tandartsen nemen uitgebreid de tijd voor al onze patiënten. Meer weten over onze tandartspraktijk in Capelle aan den IJssel? We zitten altijd klaar voor al uw vragen.